Σχετικά με μας

Η Pepper Hellas είναι μια εταιρεία Ανεξάρτητων Διαχειριστών Περιουσιακών Στοιχείων με εξειδίκευση στη διαχείριση και στις εκτιμήσεις ακινήτων. Στην Pepper Hellas είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, απασχολώντας εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και μεταφέροντας τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές από την διεθνή και πολυετή εμπειρία μας.

Ο στόχος της Pepper Hellas είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας πραγματικά αποτελέσματα στους πελάτες της, χτίζοντας έτσι συνεργασίες που ανανεώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Ο Όμιλος Pepper είναι ένας διεθνής όμιλος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην Εξυπηρέτηση Δανείων καθώς και στη Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων & Ακινήτων. Παρέχει προσαρμοσμένες ειδικές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων & ακινήτων. Στον τομέα της εξυπηρέτησης δανείων, προσφέρει στους πελάτες του ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών εσωτερικής διαχείρισης δανείων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους για όλο το κύκλο ζωής ενός δανείου.

Το 2018, ο όμιλος Pepper εξαγόρασε την AVENT A.E. (NAI Hellas), ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στην Ευρώπη μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία, και την Κύπρο.

Ο όμιλος Pepper:

 • ανήκει πλειοψηφίκά στην κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρεία επενδύσεων KKR,
 • έχει πάνω από 600.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και
 • διαχειρίζεται πάνω από 38,2 δισ. λίρες ενεργητικού στο σύνολο των επιχειρήσεων της σε επίπεδο εξυπηρέτησης και δανεισμού

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την Pepper Hellas;

 • Είμαστε ανεξάρτητοι,
 • Συνδυάζουμε τη διεθνή τεχνογνωσία με την βαθιά γνώση της Ελληνικής αγοράς,
 • Έχουμε μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ακινήτων, πολυετή εμπειρία στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων & ακινήτων και διατηρούμε ισχυρές σχέσεις με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα,
 • Διαθέτουμε εξειδικευμένους συμβούλους διαχείρισης και πιστοποιημένη ομάδα επαγγελματιών ακίνητης περιουσίας (MRICS, REV),
 • Επενδύουμε στις τελευταίες τεχνολογίες πληροφορικής και συστημάτων διαχείρισης, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα υλοποίησης αλλά και τη διασφάλιση των χρονοδιαγραμμάτων για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε
 • Λειτουργούμε κάτω από ένα αυστηρό πλαίσιο διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και θεσμών καθώς η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors)
 • Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας
 • Τοποθετούμε πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο

Οι αξίες μας

Η αποστολή μας: Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν

Οι αξίες της Pepper είναι η κινητήριος δύναμή μας κι αν όλα τα παρακάτω σε εκφράζουν, είσαι στο σωστό μέρος!

Icon

Μπορουμε

Γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι και οι συνεργάτες μας μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν και οι πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουμε μακρόχρονη και αποδεδειγμένη εμπειρία. Είμαστε δυναμικοί, μεθοδικοί, αποφασιστικοί, αναζητούμε νέες ευκαιρίες και φρέσκες ιδέες και ξέρουμε να αξιοποιούμε σωστά τη δύναμη της ομαδικής εργασίας ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να κάνουν την διαφορά.

Icon

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ

Γνωρίζουμε πως να ισορροπούμε. Ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, δε χάνουμε τον έλεγχο, σταθμίζουμε τις διαφορές και με ηρεμία και δικαιοσύνη βρίσκουμε λύσεις που είναι επωφελείς για όλους. Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη και την κερδοφορία, έχουμε όμως απόλυτη επίγνωση ότι μόνο μέσω των ανθρώπων μας θα τα πετύχουμε.

Icon

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ

Σεβόμαστε τους ανθρώπους και είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί τους. Εάν έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε. Οι άνθρωποι επιθυμούν την ευθύτητα και τους αρέσει να γνωρίζουν πώς πάνε τα πράγματα – για αυτό φροντίζουμε να τους ενημερώνουμε. Η εμπιστοσύνη χτίζεται λειτουργώντας με ακεραιότητα και πραγματοποιώντας αυτά που έχουμε δεσμευτεί ότι θα γίνουν.

Θέλετε να γίνετε μέρος της ομάδας μας;

Στειλτε το βιογραφικο σας

Ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας, μεταβαίνοντας στη σελίδα 'Ειδοποίηση Δίκαιης Eπεξεργασίας για τους Αιτητές για θέση εργασίας.