Στοιχεία ατόμου

Παρακαλώ όπως μας περιγράψετε όσο γίνεται πιο αναλυτικά το παράπονο που θέλετε να μας καταθέσετε προς διερεύνηση (π.χ. μπορείτε να συμπεριλάβετε γεγονότα, επικοινωνίες, ημερομηνίες και ονόματα εμπλεκόμενων ατόμων, εφόσον τα γνωρίζετε, κλπ.)
Δηλώνω ότι οι πληροφορίες που αναγράφονται στην εν λόγω φόρμα και απευθύνονται προς το Τμήμα Παραπόνων της Pepper Hellas είναι αληθείς και ακριβείς.
Εχω διαβάσει και έχω ενημερωθεί σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Διαδικασία Διαχείρισης Παραπόνων της Pepper Hellas και κατανοώ ότι τα προσωπικά δεδομένα που ζητούνται στην παραπάνω φόρμα είναι τα ελάχιστα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία για να βοηθήσουν την Pepper Hella να ερευνήσει και να επιλύσει την περίπτωση που της έχει υποβληθεί. Επιπρόσθετα, εάν κατά την υποβολή του παραπόνου μου, υποβάλλω στην Pepper Hellas προσωπικά δεδομένα τρίτων φυσικών προσώπων, δηλώνω ότι έχω ενημερώσει αυτά τα άτομα προκαταβολικά και έχω λάβει, όπου χρειάζεται την συγκατάθεση τους.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε διάστημα 6-8 ωρών,